Tilaa poistotekstiiliä

Tilaajan ohjeet

Tällä lomakkeella tilaat poistotekstiiliä Lounais-Suomen Jätehuollon poistotekstiililajittelusta. Otathan huomioon, että materiaaleja ei ole puhdistettu tai kunnostettu, vaan ne ovat siinä kunnossa kuin ihmiset ovat niitä poistotekstiilikeräykseen tuoneet.

Ensisijaisesti tilaus noudetaan lajittelupaikasta. Jos kuitenkin tarvitset tilauksellesi lähetyksen, maksutapana käytetään postiennakkoa ja lähetyskulut lisätään tilauksen hintaan. Hinnaston näet ohessa.

Turun lajitteluasema: TST Turku, Kanslerintie 19 / 040 182 66 94

Kaarinan lajitteluasema: EkoKaarina, Asianajajankatu 2

Tilauksen kulku

Saat tilauksesta kuittausviestin sähköpostiisi, kun tilaus on lähetetty, ja vastaanottoviestin, kun se otetaan käsittelyyn, viiden päivän sisällä tilauksesta. Vastaanottoviestissä sinulle kerrotaan tilauksesi vastuuhenkilö ja lajittelupaikan yhteystiedot. Kun tilaus on kerätty, sinulle soitetaan tai lähetetään noutoilmoitus sähköpostitse. Noutaessasi tilausta, varaathan mukaasi käteistä. Ellet halua kaikkea sinulle kerättyä materiaalia, voit jättää sen ottamatta noutaessasi tilausta. Tällöin siitä ei myöskään laskuteta sinua. Jos olet pyytänyt tilauksellesi lähetyksen, tällaista valikointia ei voi suorittaa, vaan sinun on vastaanotettava koko lähetys.

Tee poistotekstiilitilaus

Postin lähetyshinnasto

Hinta

Huomaathan, että kaikkia materiaaleja ei saavu lajitteluun tasaisesti ja joidenkin materiaalien keräämiseen saattaa kulua pitkäkin aika.  Voit olla vastuuhenkilöön yhteydessä tilaustasi koskevissa asioissa.

Materiaali maksaa 3€ / kilo. Materiaalit tilataan kiloittain ja kerätään pahvilaatikkoon tai säkkiin tilauksesta riippuen. Jos tilauksesi on useita satoja kiloja kerralla, se on jatkuva tai kokeiluluontoinen, hinnasta voidaan neuvotella. Mainitse tästä tilauslomakkeen lopussa Lisätietoja-kohdassa.

Yhteystiedot

Inka Mäkiö, poistotekstiiliasiantuntija
poistotekstiili@lsjh.fi