Avoin työpaikka: hankekoordinaattori

12.07.2018

Lounais-Suomen Jätehuolto hakee joukkoonsa liiketoimintaosaajaa

hankekoordinaattorin tehtävään

kehittämään kotimaista poistotekstiilin jalostuslaitosta, osana elokuussa alkavaa Kotimainen poistotekstiilin jalostuslaitos -hanketta. Tehtävä on määräaikainen, ja päättyy hankkeen päättyessä 31.7.2020.

Hanketta rahoittavat lähes kaikki Suomen kunnalliset jätelaitokset sekä työ- ja elinkeinoministeriö. Tekstiilin kiertotaloutta edistävien hankkeiden keskeisenä tavoitteena on ollut rakentaa kestävä, kotimainen ratkaisu poistotekstiilin keräykselle, lajittelulle ja jalostukselle teollisuuden ja muiden tekstiiliraaka-aineen hyödyntäjien tarpeisiin. Kehitystyötä on tehty Telaketju-verkostossa, johon myös jalostuslaitoshanke tiiviisti kuuluu.

Päätehtävänä on toimia hankekoordinaattorina poistotekstiilin jalostuslaitoksen suunnittelussa ja ensimmäisen vaiheen toteutuksessa osana muuta tutkimus- ja kehitystiimiä. Hakijan eduksi katsotaan prosessitekniikan- ja tekstiilialan tuntemus. Työntekopaikka sijoittuu Turun alueelle.

Hankekoordinaattorin työhön kuuluu mm. seuraavia asioita:

  • poistotekstiilin jalostuslaitoksen suunnittelu- ja toteutustyöhön osallistuminen
  • laitostoiminnan kannattavuuslaskentaa ja budjettiseurantaa
  • laitehankintojen kilpailutuksia
  • hankeraportointia

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa liiketoimintaosaamiseen painottuvaa alan tutkintoa (esim. AMK, YAMK). Työkokemus samankaltaisista töistä katsotaan hakijan eduksi.

Lisäksi edellytämme:

  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • motivoituneisuutta ja tulosorientoitunutta työskentelyasennetta
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tehtävän palkkauksessa ja työehdoissa sovelletaan Avainta ry:n työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelusuunnittelija Marko Kokkonen, puh. 020 728 2180, ti 17.7. klo 12–15 ja ke 25.7. klo 12–15.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelo ja palkkatoiveesi viimeistään 5.8.2018 LSJH:n rekrytointikanavan kautta.

Sähköpostilla tulleita hakemuksia ei huomioida. Haastattelut jatkoon valituille henkilöille pidetään torstaina 23.8.2018. Tehtävä pyritään täyttämään syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan.