Penkojaiset Kaarinassa 7.–8.11.

Asianajajankatu 2, Kaarina 7.11.2018 10:00

Kaarinan poistotekstiililajitteluhallilla järjestetään penkojaiset 7.–8.11.2018. Poistotekstiilihalli on auki keskiviikkona klo 10–14 ja poikkeuksellisesti torstaina klo 14-18, jotta työssäkäyvät penkojat pääsevät myös apajille!

Uutuutena: myös Kaarinassa korttimaksu on mahdollinen!

Pengottavien joukossa on kaikenlaista tekstiiliä vaatteista kodintekstiileihin ja tekstiilitilkkuihin, myös vintagea ja retroa. Penkojaisista yli jäänyt materiaali lajitellaan materiaalien mukaan, jos mahdollista, ja loput ohjautuvat energiahyödynnykseen. Näin jokaisissa penkojaisissa on uudet tekstiilit tarjolla. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki poistotekstiilien hyödyntämisestä kiinnostuneet tahot, niin yritykset kuin yksityishenkilötkin.

Poistotekstiilin hintoja on tarkastettu vastaamaan keräyksestä ja lajittelusta aiheutuvia kuluja, ja tästä johtuen tekstiilin lähtöhinta hieman nousee. Hinnat ovat 0,70 €/kg – 3€/kg. Voittoa emme tekstiilillä vieläkään tee, mutta jotta keräystä saadaan jatkettua, on vähimmäiskulut saatava peittoon. Lisätietoja tapahtumasta, tilauksesta ja materiaaleista: poistotekstiili@lsjh.fi.

Varaathan mukaasi oman kassin!
Tervetuloa!