Penkojaiset

Kanslerintie 19, Turku 25.11.2017 10:00

Penkojaiset järjestetään jälleen, tällä kertaa kolmipäiväisenä. Keskiviikkona 22.11. klo 10–14 on pengottavana Vintage-materiaalia ja vaatteita hintaan 3€/kg. Perjantaina-lauantaina 24.–25.11. klo 10–14 on pengottavana tekstiiliä ja vaatteita hintaan 0,50€/kg. Muista varata käteistä mukaan. Meillä ei käy korttimaksu!

Telaketjun tavoitteena on saada Suomen kaikki tekstiili kiertämään jätehierarkian mukaisesti. Keräykseen tulleet tekstiilit lajitellaan hyödyntäjien tarpeiden mukaan, jonka jälkeen kaikki halukkaat pääsevät ne vielä penkomaan ja etsimään tekstiilejä tarpeisiinsa. Pengottavien joukossa on kaikenlaista tekstiiliä vaatteista kodintekstiileihin ja tekstiilitilkkuihin.

Nyt on myös mahdollista tehdä tilaus tarvitsemistasi materiaaleista ja niiden esikäsittelystä joko penkojaisissa tai sähköisesti. Tilauksen kautta lajittelijat etsivät materiaaleja juuri sinun tarpeisiisi kaikesta kerätystä teksiilistä.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki poistotekstiilien hyödyntämisestä kiinnostuneet tahot, niin yritykset kuin yksityishenkilötkin. Materiaali maksaa 0,50 € / kg. Lisätietoja tapahtumasta, tilauksesta ja materiaaleista: poistotekstiili@lsjh.fi

Tapahtuma Facebookissa