Tekstiilien kiertotalouden ajankohtaisfoorumi

Webinaari 9.12.2020 13:00

Kiinnostaako tekstiilien kiertotaloutta edistävien hankkeiden viimeisimmät kuulumiset? Kaipaatko tietoa kiertotalouden edistämiseen liittyvistä rahoitusmahdollisuuksista? Miten lainsäädäntö vaikuttaa tekstiilien kiertotalouteen?

Suomen Tekstiili & Muoti järjestää keskiviikkona 9.12. klo 13.00-15.00 virtuaalisen tekstiilien kiertotalouden ajankohtaisfoorumin.

Kyseessä on uusi tapahtumaformaatti, jonka tavoitteena on koota yhteen kaikki tekstiilien kiertotaloudesta kiinnostuneet tahot ja jakaa aiheeseen liittyvät viimeisimmät uutiset yhdellä kertaa mahdollisimman laajalle yleisölle.

Ohjelmassa on muun muassa tekstiilien kiertotalouteen liittyvien tutkimushankkeiden viimeisimmät kuulumiset, tietoa ajankohtaisista rahoitusmahdollisuuksista sekä tulevista lainsäädännön muutoksista.

Tilaisuus järjestetään Teamsin välityksellä ja se on avoin kaikille tekstiilien kiertotaloudesta kiinnostuneille. Jatkossa ajankohtaisfoorumi on suunnitelmissa järjestää 3–4 kertaa vuodessa.

Ajankohta: keskiviikko 9.12. klo 13-14.30
Sijainti: verkkotapahtuma (Teams)
Ilmoittautuminen: Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille tekstiilien kiertotaloudesta kiinnostuneille. Ilmoittaudu maanantaihin 7.12. klo 16 mennessä tästä linkistä.

Lisätietoja:
Satumaija Mäki
satumaija.maki@stjm.fi
040 752 8537