Future Textile Manufacturing – webinaari 16.1.2024

05.12.2023

Future Textile Manufacturing -webinaari kokoaa yhteen sekä teollisuuden että tieteen alojen laajan osaamisen omaavien puhujien näkemyksiä siitä, miten uusia teknologioita, kuten robotiikkaa, tekoälyä ja tekstiiliteollisuuden digitalisaatiota, voidaan hyödyntää. Osallistujilla on mahdollisuus keskustella puhujien kanssa ja saada kattava käsitys siitä, miten uudet teknologiat voidaan toteuttaa tekstiilialalla.

Tapahtuma järjestetään virtuaalisesti, ja webinaarin kieli on englanti. Osallistuminen on maksutonta.

Webinaari järjestetään 16.1.2024 klo 14–16 EET

 

Puhujat:

Jukka Pesola, hallituksen puheenjohtaja, Pure Waste Textiles Oy

Malahat Ghoreishi, vanhempi lehtori & TKI-asiantuntija, LAB-ammattikorkeakoulu, Suomi

Michael Fraede, perustaja, Robotextile, Dormetingen, Saksa

Satu-Marja Mäkelä, erikoistutkija, Teknologian tutkimuskeskus VTT

 

Ilmoittaudu 12. tammikuuta 2024 mennessä täällä.

 

Webinaarin jälkeen järjestetään työpaja Telavalue “Future Textile Manufacturing: Workshop” helmi-maaliskuussa 2024. Workshop on jatkoa webinaarille, jonka avulla osallistujat voivat edelleen parantaa ymmärrystään ja oivalluksiaan kehittyvien teknologioiden tehokkaasta hyödyntämisestä operatiivisissa yhteyksissä. Lisäksi se tarjoaa alustan verkostoitumiselle ja mahdolliselle yhteistyölle sekä uusien hankkeiden etsimiselle tällä alalla.

Ilmoittautuminen työpajaan avataan alkuvuodesta 2024.

Webinaarin ja työpajan järjestää Telavalue -projekti. Lisätietoja antavat tutkijat Noora Raipale (noora.raipale(at)vtt.fi) ja Aravin Periyasamy (aravin.periyasamy(at)vtt.fi), VTT.