Tekstiilit palveluna -liiketoimintamallin visualisoinnit

Telaketjussa on tuotettu yleiskuvaa erityyppisistä Tekstiilit palveluna -liiketoimintamalleista. Ideana oli havainnollistaa, missä palvelujen vaiheissa olisi mahdollisuuksia uusiin liiketoimintoihin ja lisäpalveluihin. Liiketoimintamalleista tehtiin visualisoinnit helpottamaan kommunikointia yrityksen sisäisesti sekä asiakkaiden kanssa.

Visualisoinnit ovat kaikkien hyödynnettävissä. Ne auttavat liiketoiminnan muotoilemisessa, sillä niiden avulla pystyy helposti vertailemaan erilaisia Tekstiilit palveluna -liiktoimintamalleja. Kuvia on mahdollista muokata, jolloin voidaan painottaa eri asioita esimerkiksi asiakkaille tai rahoittajille. Lataa muokattavat kuvat alta!

 

Brändin oma vaatevuokraamo

 

Kuva havainnollistaa, miten brändin oma vaatevuokraamo toimii. Palvelu myydään, jolloin tuote lähtee asiakkaalle. Tuote on sen jälkeen käytössä asiakkaalla ja palaa lopulta takaisin yritykselle,

Tallenna Brändin oma vaatevuokraamo -kuva omaan käyttöösi tästä

Tallenna muokattava Brändin oma vaatevuokraamo -kuva omaan käyttöösi tästä

 

Vaatelainaamo

Kuva havainnollistaa, miten Vaatelainaamo-liiketoimintamalli toimii. Palvelua myydään ja tuote lähtee asiakkaalle. Tuote on käytössä asiakkaalla, jonka jälkeen tuote palaa yritykselle.

Tallenna Vaatelainaamo-kuva omaan käyttöösi tästä

Tallenna muokattava Vaatelainaamo-kuva omaan käyttöösi tästä

 

Työvaatevuokraus

Kuva havainnollistaa, miten Vaatevuokraus-liiketoimintamalli toimii. Palvelua myydään ja tuote lähtee asiakkaalle. Asiakas käyttää tuotetta, jonka jälkeen se palaa taas yritykselle.

Tallenna Työvaatevuokraus-kuva omaan käyttöösi tästä

Tallenna muokattava Työvaatevuokraus-kuva omaan käyttöösi tästä

Lisätiedot:

Inka Mäkiö
inka.makio@turkuamk.fi