Infinited Fiber innosti ja inspiroi Pariisin Premiere Vision -muotimessuilla

17.03.2020

IFC osallistui ensimmäistä kertaa Pariisin Premiere Vision -muotimessuille helmikuussa. Koronaviruksen aiheuttamat matkustusrajoitukset vaikuttivat messujen osallistujamäärään, mutta innostuksen määrään sillä ei ollut vaikutusta.

”Tämä on mahtavaa! Milloin näitä saa kaupoista?” Tämän tyyppisiä lauseita toistui messuosaston kulmalla, kun vieraat tutustuivat IFC:n kuidusta tehtyihin tuotteisiin.

Messuilla oli esillä uudet kangasnäytteet jersey-neuloksesta, french terry -collegekankaasta, denimistä ja muista kudotuista näytteistä. Kaikissa materiaaleissa korostui korkea laatu, värinottokyky sekä muut puuvillaa vastaavat ominaisuudet, joita mullistavalla kuidulla on. IFC:n tekstiilijätteestä valmistetut vaatteet saivat aikaan todellisia wow-huudahduksia osastolla vierailleilta kävijöiltä. Yleinen mielipide oli, että nyt on luotu jotain sellaista, mitä markkinoilla ei vielä ole tarjolla.

Nainen seisoo kahden mallinuken vieressä. Nukkeilla on sininen haalari ja vihreä mekko.
IFC CMO, Ann Sarimo yllään Textinan valmistama pusero, materiaali 100-prosenttista IFC-kuitua.

Messuvieraat arvostivat erityisesti sisäministeri Maria Ohisalon viime itsenäisyyspäivän juhlamekossa käytetyn kudotun kankaan laatua ja väriä. Uniikin juhla-asun on suunnitellut ja valmistanut Anne-Mari Pahkala.

Kuten odottaa sopi myös H&M:n Weekday-brändin ja Maisie Williamsin suunnittelema denim-asu sai osakseen korostettua huomiota – varsinkin kankaan laadun ja sen uniikin designin osalta.

Kaksi mallinukkea, joilla päällä farkkuasu ja vihreä mekko.
WEEKDAY x Maisie Williams denim 100 % IFC-kuitua, Maria Ohisalon juhlamekko 50 % IFC kuitua / 50 % puuvillaa.

Tässä muutamia kommentteja messuvierailta:

“You were the stand out company! 

I was so fascinated by what you’re doing and of all the stands we visited, your company really stood out on that day. I hope that this is available soon.”

“Thank you for a great presentation. I love the way in which the company works towards a more sustainable environment. I was thrilled to see the amazing the quality of the new fabrics created with the Infinited fiber process. Your company and ethics stood our for both me and my colleague.”

IFC:n osastolla nähtyjen kankaiden ja asujen toteutuksessa olivat mukana Textina, Inovafil, Linz Textil, EuseBio, R-Collection, Anne-Mari Pahkala, Weekday sekä Maisie Williams.